Igår hade Svenska LancashireHeelerKlubben – SLHK – sitt allra första agility KM, eftersom SLHK även har medlemmar från andra länder blev det förutom ett KM även landskamp mot Finland.

Tilda kom tvåa i KM någon sketen sekund eller två efter Jack – mattes dåligt intränade kontaktfält kan vi tacka för den andraplatsen…

I landskampen var de två bäst placerade hundarna från resp land representanter och det blev då Catharina med Jack o Tilda o jag mot en tjej som jag inte minns namnet på med hennes två hundar. Sverige – Finland slutade med svensk vinst!

Tilda såg till att vinna en badenbaden i ihopfällbart format till husse, den testade vi på hemvägen och den tilltalade såväl två- som fyrbenta!

En härlig heldag med många glada skratt – bara att hoppas att det kommer bli agility KM framöver också för bucklan – den ska vi banne mig ta med hem nästa gång hälsar Tildasmiley

https://youtube.com/watch?v=JimmEQj2ekU%3Ffs%3D1

Första loppet i KM var hopplopp, nollat o snabbaste tiden.

https://youtube.com/watch?v=DgZ5ifbyhDA%3Ffs%3D1

Andra loppet i KM – agilityloppet också nollat men en sämre tid än vinnaren…

https://youtube.com/watch?v=j2Rg3aexipA%3Ffs%3D1

Dagens tredje lopp är lopp nr ett i landskampen, fem fel på balansen i övrigt ett lopp jag är nöjd med.

https://youtube.com/watch?v=145b2zcSPsI%3Ffs%3D1

Dagens fjärde och sista lopp, landskampens hopplopp, nollat lopp o Tilda känns som den unga vitala och rappa lilla heelertös hon alltid varit! Mattes lilla pärla, det blev en lång dag men hon kämpar på utan minsta lilla svacka.