Jag har fått en egen detektivsoffa. Det var på tiden för de flyttade ut min fåtölj från köket till vardagsrummet – vem vill ha en fåtölj i vardagsrummet? Där finns ju redan en mjuk soffa att ligga i. I köket däremot med bara hårda o höga stolar där ska det baske mig finnas en mjuk skön liggplats. Idag äntligen insåg mina tjänare det.

En stor o dominant hund som jag behöver ha en härlig hundsoffa/detektivsoffa att filosofera i och kanske tugga ett riktigt hundben – ja göra sånt som vi riktiga o häftiga hundar gör.

En äkta detektivsoffa är det. I äkta trä, på riktiga ben och en superfräsch dyna där det står klart och tydligt ”Min älskade detektiv”. Husse sågade av kanten i fram o matte sydde en dyna o lade sedan i en supersnygg o lila fin riktig tjejig hunddyna.

Den dynan o soffan passar mig tycker jag, för jag är precis som detektiven Kitty Drew; snygg, snabb och helt underbart trevlig!