Förra sommaren när jag skulle tävla blev jag sjuk. Jag blev så jättedålig att jag fick bo på Ulltuna, ja djursjukhuset där. Efter det har det inte varit någe kul alls förrän idag. Idag ska jag (o Krullet) ÄNTLIGEN få springa agility igen! På riktigt!

Vi ska snart åka till Hammarö för att få starta två hopplopp vardera, varför inte agility när vi ändå åker? Matte muttrar om mina osäkra kontaktfält o jag väser tillbaka de är inte osäkra jag ser nogsamt till att undvika dom allihop – vad är problemet???

Varför Krull ska med förstår jag inte, det räcker väl med matte o mig? Får väl njuta av att slippa Jippie under dagen i alla fall. Hon tacklar mig så fort hon kommer åt, springer över mig som om jag inte fanns o är allmänt bufflig. Fast hon har en himla läcker mustach så i kväll när vi ligger i soffan är hon faktiskt till lite nytta. Dels får jag lite smakprov på vad hon ätit under dagen, dels får jag lite tandtråd medan jag drar i muschan på henne.

Undrar vad jag ska vinna o ta med hem till husse idag… ja ja det är bara att välja det bästa från prisbordet.

Avslutar med en liten film matte gjorde under mycket fniss igår – de där människorna – de är inte riktigt kloka!