Gick o lade oss till trumvirvlar av regn som slog mot förtält och husvagnstak. Man somnar gott men vaknar tyvärr inte alltid lika torrt…

Egen insjö, hela förtältet stod under vatten, det var genomklafsigt snällt sagt. En brunn utanför oss var igensatt o vi fick vattnet…

Startade Xi o Tilda på Hammarö i varsitt hopplopp, jag kladdade till det för Xi. Hon är så svårkörd, full rulle ibland o seg som sirap ibland o man vet aldrig förrän efteråt. Men kolla in distanshandlingen jag fick till på henne med slalomen mellan oss – den är inte helt fel ;o) svansen på henne i målgång är också av stort värde för oss – lycklig hund helt enkelt!

Dagens agilitylopp var inte helt jättedåligt heller med Xi men som alltid, felnumrerat av domaren. Tilda är dagens lilla hjältinna, nollade o var så jätteduktig, en tid som absolut står sig mot ungdomens dagar var det också – 9,5 år är hon o ingen förväntar sig det men hon levererade ;o)

Jippie var absolut riktigt jätteduktig idag, om jag placerat mig lite bättre hade agilityloppet inte behövt bli en disk, men så är det – good dog – shame about the handler…

I hopploppet äntligen kom det en nolla, fortfarande är jag inte nöjd med min insats men väl med resultatet. Liten grå tuss jobbar som en galärslav o tar mattes visning på största allvar ;o)

När mina hundar startat klart för dagen så var det dags att bygga upp o döma hoppklass ett large och small. Massor med duktiga hundar o förare som i värmen – jo nu är det varmt minsann – jobbade på. Så här såg banan ut när AK & Wille körde den.

Nu är det kvällen o vi grillar, regnet småsmattrar mot tältduken o maken grillar och muttrar o jag bloggar – det är väl så det ska va?