Har letat på nätet för att hitta lite filmer till banskisserna. Är så roligt att se hur man löser problemen på olika sätt. Nu är ju inte problemen så många i klass I som jag dömde denna tävling men i alla fall…

Vädret var ömsom vin ömsom vatten – mängder med vatten… Dag två fick två klasser helt enkelt ställas in pga hällregn i kombination med åska. Planerna blev obrukbara. Vår husvagnsplats ställdes för andra gången dessa dagar under vatten. Tack o lov för att vi denna gång hade SJ-pall under förtältsmattan o slapp få allt genomblött…

Dag tre var banorna pga vädret mer eller mindre ok att köra på. Det lustiga är att jag hunnit med att få en rejäl bonnbränna så det var verkligen solsken mellan ösregnen!

Dag två utgick gungan då den fått sig en smäll o inte gick ner överhuvud taget när man lade ett kg längst ut på den det ska ju som bekant vara 3-4 sekunder till nedslag vid ett kgs belastning. Dag tre utgick säcken då den hade vass skarp metallkant o inte den mjuka vaddering som reglerna kräver i ingången på densamma. De 7 meterna till trots blev den nyinsatta tunneln då en rejäl fälla – främst i largeklassen. Men hellre det än skaderisk.

Min hopp etta sista dagen fick stuvas ihop i “ena hörnet” då det “andra hörnet” var delvis under vatten. Därför saknas ett hinder på banan som finns med på skissen. I övrigt stämmer nog skiss o verklighet rätt så bra.

Men här kommer banor o film!

HOPP I small & large 19 juli

Här ser ni AnnaKarin o Wille köra nollat lopp på hoppettan från 19 juli.

Agility I medium & large 20 juli

Här ser ni Camilla o Hera köra (o för den delen vinna) agilityettan från 20 juli.

HOPP I small & large 21 juli

Här ser ni Emma o Hilja köra hoppettan från den 21 juli.