I strålande sol o med entusiastiska deltagare körde vi dag två i rallylydnad på Frövi BK. När jag åkte dit förbannade jag min dumhet, för i höjd med Våtsjön var det kolsvarta moln på himlen o jag hade regnkläderna hemma. Hade inte ens tänkt tanken att det skulle kunna regna. Ringde Madde och undersökte hur vädret såg ut där borta i Frövi, hon lugnade mig med rapport om blå himmel med lite moln på o garanterade ett paraply ifall det värsta skulle hända.

Men – det blev såklart ytterligare en solig dag i glada vänners lag! Vi gjorde övningar o banor o diskuterade och funderade. Att förstå skyltarna är nog det svåraste av allt, de är inte logiska och inte heller självklara. Det är bara att plugga in dom en och en så de sitter i ryggmärgen.

En jättemysig dag som jag hoppas renderar ett antal ekipage på tävlingsplanerna inom kort! Många av ekipagen är absolut i läge för Lindas kurs här på JyckeFix den 22-23 september, http://www.jyckefix.se/inbjudan/inbj_rally_linda_20120922.pdf vem vet – kanske kan det locka någon att köra de milen till Karlskoga/Linnebäck?

Först ut var Fanny

o här har vi Linnea

o så körde Annci

Så var det Annes tur

Så var det Linn

och avslutningsvis Madde