Kanonväder, lagom molnigt nästan hela dagen hade vi. Hällefors gjorde sin första officiella tävling o det med bravur! Jag fick trevligt sällskap i bilen då Lotta fick göra en blixtinsats o hoppa in o ersätta den planerade tävlingsledaren. Jag slet nog inte ut Lottas penna, inte SÅ många nollor blev det idag o då blir det ju inte så många tävlingsböcker att skriva i. Förhoppningsvis var det roliga banor i alla fall.

Den första banan, smalls hoppetta, gick Marina in o vann med ett kanonlopp med sin lilla sheltie Athena – grattis!!!

Agilityettan large gick Qase och Anna in o tog hem den med ett kanonlopp!

Agilitytvåan skördade rätt tappert… den långa tunneln som ligger inritad blev tvunget att bytas till kort tunnel och den inritade korta tunneln fick bli ett hopphinder i övrigt ska nog skissen stämma ungefär.

Avslutningsvis körde vi hopptvåan, tror inte det var många rena nollor i mål där heller.

Avslutningsvis – tusen tack arrangör och tävlande för en kanontrevlig dag! Tyvärr hinner man inte mingla som man skulle vilja när man dömer men lite hann jag slänga med några i alla fall!

PS Lord Sinclair hälsar att han trivs här i min kyl ;o)