Oj – vilken helg! Fick ca 15-20 minuter ledig tid att äta både lördag o söndag sen gick all övrig tid åt till att tävla o döma o tävla o döma… Sista loppet på söndagen med Jippie blev verkligen ett äkta skitlopp, jag var superstressad av att inropet stoppade in förare före mig då jag tydligt sagt ifrån att mitt startnummer 3 var perfekt då jag direkt skulle in på angränsande bana o döma. När de stoppar in två andra före mig o jag vet att de står o väntar på domarn på banan bredvid – ja då känner Jippie såklart att jag rent mentalt är någon annanstans… Men innan dess…. OJ VILKA GOA LOPP!!! Men en sak i taget o först gårdagens kräftskiva.

Lars bistod med förtält i rejäl storlek, vi bistod med myggjagare o sen käkade vi kräftor, räkor o hade en jättemysig kväll. Sen blev den också. Tror klockan var hela 21.30 när vi drog oss tillbaka ;o)

Värmlandsligan var samlad – men hittar ni närkingen som smugit sig in?

I fredags fick jag dessutom mina nya fina loggo-artiklar av bästa Yvonne på www.lindetrycket.se Kolla så läckert mitt nya tälttak är!

Baksidan är inte sämre den ;o)

och sen kommer det snyggaste av allt – min nya arbetsjacka!

Well, idag på morgonen dömde jag hopp 2 large, banskissen lägger jag i ett separat inlägg. Därefter gick Jippie o jag in o startade henne i hopptvåan, får till ett kanonlopp – missar lite o glömer för en sekund banan en gnutta längst upp i högra hörnet men räddar upp det hela o går i mål som enda nolla o vinnare av klassen. Kände igår att vi har det i oss o himmel så skönt att få det på papper nu också! YES!

https://youtube.com/watch?v=BODkcGGHtJ0

Går in o dömer hopp tvåan, sen är det dags att starta gammeltanten Tilda i hopptrean. Går in o gör ett för oss kanonlopp! Hon ligger på som en liten lakritsrem så där som i gamla tider o jag är så stolt över henne! Kanonlopp!!! Hon blir 7a i ett startfält på 51 startande – mattes lilla hjärta! O så får hon med sig en SM-pinna av bara farten – vad hon nu ska med den till lilla hjärtat ;o)

Sen snabbt iväg till matserveringen, fick mig en tallrik mat, kastade i mig den, deltog vid prisutdelningen, sprang ner till agilitytvåbanan, mätte av den, godkände den o sen dömde jag small. Därefter startade jag Jippie i agility två medium, hörde i högtalaren under banvandringen att man skulle vänta in domarn på bana 1 eftersom hon tävlade på bana 3 o fick stress bara av att höra det, när jag sedan ser att inroparen klämt in ett par tävlande med senare startnummer före mig blev jag bara så superstressad o det känner såklart lilla pumitrollet. Skitstart, skitlopp o blä. Men jag vet ju vad det beror på o det säger jag, ALDRIG någonsin mer att jag ställer upp på ett så hemskt domarschema.

Efter Jippies lopp, belöna henne i 20 sekunder, lämna över henne till husse – skit att inte få goa ihop efteråt en stund! Sen direkt över på bana ett för att memorera banan o döma typ 60 st hopptre largehundar.

Är så trött i skallen nu – schemat har sett exakt likadant ut båda dagarna – o det tar på både kropp o skalle. Tack o lov har vädret varit perfekt. Bara sista timmarna var det sol, i övrigt visserligen klibbig luft men ändå molnigt o det passar mig perfekt.

Nu tar vi o softar resten av dagen, njuter av att familjen har fått ett hundtillskott, det är bästaste lilla Tindra som flyttat in nu när matte börjar studera på annan ort o inte har full koll på boendet ännu.

Hon dvs Tindra anser att poolen bör avtäckas – vi får väl se hur det blir med det…