Efter jobbdagens slut åkte dottern o jag med alla hundar ut till Linnebäck för en träningsstund. Det är inte någon större idé att träna med de andra i KASK eftersom både Killen o Tindra är i behov av lite hindernötning mer än att köra hela serier av hinder så när vi tränat klart var det dags för de andra att ta vid.

Killen tränade gungan (jisses vilken härlig gungtagning det är på gång där!) däcket och slalom. Han är så duktig o rapp – om Jennie kämpar på kommer han bli urduktig! Tindra fick en rejäl dos slalom med bågar, både höger- o vänsterslalom. Först gled hon under bågarna (tror inte hon tränat med dom tidigare?) men därefter förstod hon galoppen. Vi körde sen lite hopp o lite tunnel o så slalom o det är jättesvårt hälsar hon ;o)

Jippie fick en dos av Chatarinas agilitytvåas slalomingång från Frövi först med bågar hela vägen o sen inte någon alls o det gick till sist jättebra. Har kvar sista bågen i slalom på filmen men det behövdes inte i den sista repetitionen. Duktiga lilla pumin!

https://youtube.com/watch?v=videoseries%3Flist%3DUUGTaVcG1SpZ0tlFnzsE-1kw%26hl%3Dsv_SE