Åkte i arla morgonstund, så tidigt att solen stod så lågt att enda chansen att orka köra var att dekorera rutorna med pizzamenyer… Första morgonen som jag skrapat rutorna i höst dessutom. Vi var första tävlande på plats o kände oss lite ensamna där en stund.

Patricia hade startnummer 8 o var först ut av oss i tältet, de gjorde en jättefin insats o kom i mål med en hedrande 97-poängare!

https://youtube.com/watch?v=PCgQgOuBDwQ%3Flist%3DUUGTaVcG1SpZ0tlFnzsE-1kw%26hl%3Dsv_SE

Efter det var det dags för mina två hundar, först ut var Tindra som skulle göra debut. Hon var jätteduktig o mårrmårr är så stolt över hennes riktigt lyckade debut!

Efter hennes avslutade jobb fick hon sin välförtjänta belöning och fick sedan hoppa in i bilen o ut kom Jippie. Vi värmde, jag fick en SUPERDUPERGOD bulle av min tältkompis Patricia som var så god att hon lätt skulle kunna öppna café vilken dag som helst! Mums så gott o tack! Sockerchocken satte fart på tanten o så gick jag o Jippie in o körde. Lilla grå tussen jobbade så gott hon orkade o matte är så stolt o nöjd med henne också.

Sen var det dags för prisutdelningen, de förväntade avdragen uteblev! Dröm om min förvåning när Tindra kammade hem 94 poäng – o Jippie 93! Jag är numera stolt matte/mårrmårr till en som är klar för fortsättningsklass o en som har första inteckningen i nybörjarklass.

Banskisserna för de båda nybörjarklasserna kommer nedan, Tindra o Jippie körde den som heter Nybörjarklass A, den andra får vi bygga upp o träna på vid tillfälle.

NYBÖRJARKLASS A

NYBÖRJARKLASS B