Först det allra viktigaste: GRATTIS älskade lilla Krull på 7-årsdagen mattes finaste Xi! Xi firade med att sno åt sig en hel förpackning blöt kattmat som matte skulle ha till nej övningar och åttans frestelse på kursen – det var hon väl värd!

Tänk så snäll – kanske allt för snäll – Tilda var. Här har Xi fått tag med de vassa helvetesgaddarna om Tildas lilla kind o drar… Ajjjj

Sen, vilken härlig lördag det varit idag! Den började med en stillsam – eller nja kanske inte stillsam direkt men ändå befriande go promenad med 5 hundar. Lillkill sover här i helgen eftersom matte är på rymmen så det var ett par kilo koppel runt halsen på mig idag.

När vi kom hem behövde jag rensa hans lugg från midsommarblomsterfrön som klistrat sig fast. Jag behövde bara ta tag i väskan med hundprylar så var han fullständigt väck – gick inte att hitta någonstans… LillKill…

Sen packade jag väskan och åkte ut till Linnebäck för att köra kurs i strålande sol o en aning bett i den lilla vind som var. Först gick min supergoa grundkurs med entusiastiska deltagare o hundar o sedan en rallylydnadskurs med lika goa o engagerade deltagare. Kameran kom förstås inte fram i tid, men rallygänget hann jag föreviga.

Du kan se film från rallyn här:

Ibbe & Ville: http://youtu.be/FTso2cdGVAs

Helena & Richie: http://youtu.be/mtmp-I9O6ms

Inger & Skrållan: http://youtu.be/Oixc-jiW9Ao

Linda & Madicken: http://youtu.be/Z0BSQGjqWL8

Louise & Dundra även kallad Ursula: http://youtu.be/YtNWb41S1nM