Här hemma är allt i ett slags vacum. Nybliven svärmor (14 dagar sedan) nybliven mormor (4 dagar sedan) o så väntar o väntar o väntar vi på att vi ska VETA att Jippie gör mig till mårrmårr i mitten av april. Alla tecken finns där men det kan lika gärna vara skendräktighet som heter duga som äkta vara. Fast… hon är 4 år o varför skulle hon bli skendräktig först nu?

Ja ja, träna agility är borta, tävla agility är fetborta så då får jag åka o döma istället. Idag har jag därför varit på Hammarö o dömt Lars hopp 3a large och ritat och dömt agilitytrean. Oj vad jag har diskat… INTE min mening – men den var tydligen väldigt utslagsgivande den agilitybanan…

Vi får bygga upp den i sommar o klura på varför det blev så 😉 själv tyckte jag att den var utmanande men skoj o det är bara att hoppas att de tävlande tyckte likaledes, resultatet till trots. Fanny Gott gick in o satte banan som en gud. Ett så SNYGGT o SNABBT lopp att jag blev riktigt glad.

Här kommer banorna, vi körde den spegelvända varianten för att få logistiken i ridhuset så bäst som det går.