Nu är hon drygt 5 månader det lilla underverket. Hon har fullständigt lindat oss runt lillfingret allihop. En spjuver, retsticka och myspropp. Hon är så härlig och omedelbar och det blir alldeles varmt i hjärtat när hon kryper ihop hos en under natten. Hon lindar sig gärna runt skallen på en – som en liten varm mössa sen går ju tassarna när hon drömmer o man sover kanske inte helt ostört…

Jippie ligger med badring runt halsen och en liten body på sig. Hon är nykastrerad och ska vila och läka. Det är skönt att det är gjort och att allt gått bra. Ingen livmoderinflamation här inte!

Tilda mår bra just nu, tror vi. Hon får behålla maten, hon bajsar fint och vi håller tummarna för att den massivt blodiga avföring hon hade för ett par veckor sedan aldrig mer kommer tillbaka. Hon boostas med allehanda nyttigheter, mineraler, c-vitamin och tarmtillrättande grejs. 11 år är hon o jag vet vad som komma skall, men inte riktigt ännu tack!

Xi mår som en prinsessa, vi hittade tanden som Eliisa såg att hon hade ont i när vi körde SCIO på henne, veterinären föreslog att vi avvaktar lite för med lite flyt kan pulpan dra sig tillbaka och hon får då behålla sin huggtand. Planen verkar gå i lås för hon äter obekymmrat nu o tuggar ben så vi håller tummarna.

Vi har filmat på några promenader o en stallutflykt en pumi beter sig sällan som andra hundar det gäller även för pumivalpar kan jag avslöja 😉

//www.youtube.com/embed/30eI_P1kw28