På grundkursen var det manfall idag så det fick bli privatlektioner 🙂 Holly och Hamvaz är två kompisar som leker jättebra ihop så det blev så bra så bra att låta Helena köra med Holly lös o sen Jennie med lös Hamvaz. Då fick de riktigt sättas på prov vem som var skojigast – den fyrbenta lekkamraten eller den tvåbenta. O visst gör de helt rätt val båda två!

Vi fick också lite extra störning genom agilitytränande och lyckliga hundar som sprang o jobbade o hade jättekul på andra sidan fotbollsplanen – men den svårigheten gick också plättlätt att överbrygga.

//www.youtube.com/embed/Bpu8j0hnOOM

Dels fick de jobba sig igenom en liten uppdragsbana, dels tränade de möten. Ja de gjorde mycket mer än så men det var det som blev filmat.

//www.youtube.com/embed/7f_IfHpbv-k

Så bra jobbat idag tjejer! Duktiga tjejer och duktiga små hundtjejer!

//www.youtube.com/embed/CzmBuswX4_A