Vaknade vid 7 fixade o åkte vid 8 träffade tjejerna vid 9 o sen bar det av. Ulla, Marina, Kerstin o jag ska på agility VM i Luxemburg. I början av året bokade vi flyg, hotell och köpte entrébiljetter till arenan o nu är det dags. Det som var så långt bort blev plötsligt idag?!

På Arlanda stötte vi ihop med Lena som också är på väg ned o straxt därefter Inga o Jörgen. På planet som var ett liiiiitet sött plan kom också tre av våra landslagsmedlemmar med på. Vi gjorde upp om ett guld eller två vore helt ok. Resan gick så smidigt men fy för den lede så varmt. ACn var trasig o det var säkerligen 30 grader i planet . Bedrövligt varmt! Vi hamnade lite överallt i planet o satt inte tillsammans. Bredvid mig kom Malin att sitta. Jag somnade efter en stund med min ljudbok i örat, vaknade av att jag snarkade till lite o skämdes så pinsamt…

Malins hund satt i bak på planet tillsammans med Tommys hund – lite längre fram i planet satt Patrik med sin Sam i en tygbur – i värmen – stackars hund så varmt han ska ha haft det. Men när vi klivit ur planet var han helt oberörd, cool till o med – så han hade kanske bara laddat lite extra där vid husses fötter i det heta klimatet 🙂

Vi åkte taxi till hotellet, checkade in o får ett jätterum både stort o fint! Två tvåsitssoffor, skrivbord, dubbelsäng Poängfåtölj med fotpall o ändå massor med tomt och luftigt utrymme. Så jättefint rum!

Gjorde Luxemburgs gamla stan o letade efter någon liten affär att köpa lite småätbart i men icke, inte en enda öppen liten livsmedelsaffär. Däremot hittade vi en mexikansk resturang med jättegod mat. Åt gott o satt o pratade o skrattade länge o nu, jättesent kl 21.53 är det dags att slå huvudet i kudden. I morgon drar VM igång med invigning kl 14.30 o då sitter vi på första parkett – kanonplatser har den svenska klacken fått bästa platserna i hela hallen säger landslagsledningen så det får vi tro på!

God natt go vänner!

PS Kerstin – den här är till dig! 😀
//www.youtube.com/embed/fPyWR89CeiE