Det är inte ofta man får döma på så små tävlingar som Fröbi BK hade idag. Men det är så himla mysigt, 50% av startfältet var bekanta nunor o jag hann faktiskt prata lite med folk under de få pauser som blev. Så skoj att se äkta, 100% nybörjarhundar blandat med superduktiga förare med sina nya hundar. Det blir en häftig blandning av agilitykunskap bland de tävlande.

Min ambition när jag gör klass 1 banor är att alla ska kunna njuta av dom, förstagångsekipaget såväl som de som varit med länge. Jag tror jag lyckades relativt bra med det idag. Fick ett klagomål på ingången i slalom i agilityklassen men jag kan inte tycka att det är en svår ingång med rakt på o det var ytterligt få som hade problem med det heller så det är väl bevis nog för att den var OK. Men – vad som är lätt respektive svårt är ju helt beroende på hur och vad man tränat.

Frövi är ett väl samkört gäng så allt bara rullade på o jag hann knappt dit förrän jag fick min lunch o var färdig att åka hem.

Tusen tack alla inblandade för en jättefin dag och jag måste gratulera lite extra Ture med matte som kämpat länge o äntligen tog tredje agilitypinnen idag, Busy o husse som gjorde två kanonlopp varav det ena genererade en förstaplats o det andra en diskvalificering. Det är deras filmer jag snott också för att komplettera banskisserna med livevisning så att säga. Själva filmaren är Susanne Appelbring och jag har fått tillåtelse att använda filmerna.

Här kommer banskisserna som inte är hundra exakt utan lite omfördelat – det är ju som sagt skisser bara. Därför kommer också filmerna med 😉
//www.youtube.com/embed/vd7zrfNVoZE

//www.youtube.com/embed/nrbr4mUZB24

Nu ska jag studera XXL o vad jag ska kosta på mig för presentkortet jag fick.

Ha en härlig söndag alla!

Kram!!!