Så var det då dags igen. Kennelhosta. Igår på promenaden märkte jag inte någonting förrän vi nästan var hemma. Då plötsligt, efter ett möte med två hundvänner där jag hade hela min flock kopplad pga ett möte precis innan o vägen precis efter. Där hostade Tilda till o en liten slempöl kom med. Jag tänkte att hon dragit i kopplet o halsbandet kanske stränat lite för länge. 100 meter senare hostade hon en gång till o lade en loska igen o 100 meter senare också… Hmmm… När vi nästan var hemma hostade hon rejält o lade en jätteslempöl. ATTANS! Då gick det upp för mig – jävla jävla kennelhostan är här. Skit.

Om det nu ska jämföras med tidigare omgångar så verkar det vara en snäll variant denna gång. Minns så väl när de hade det för några år sedan o vi fick helt enkelt ställa mopp o hink innanför ytterdörren. Det blev allt för upphetsande att någon gick in genom ytterdörren så då hostade de o spydde om varandra i hela hallen…

Denna gång verkar bara (ännu så länge) Tilda vara drabbad. Jag vet ju såklart inte hundra men jag tror det är hon som hostat o lagt fina små minnen i hallen, alla de andra verkar vara opåverkade. Ingen har hostat vare sig inatt eller hittills idag så kanske kan vi tänka oss att promenera lite runt 3/12 igen…

Jag har ju precis blivit av med mitt gips och mina sviter efter influensan – en jäkla hosta – börjar bli överlevnadsbar så det är ju klart att det var dags för något nytt spännande. Men jag får väl se positivt på det hela – vi bör vara i topptrim till julafton när hela familjen ska stråla samman med både två- och fyrbenta. Och icke att förglömma – det är LJUVLIGT att vara tillbaka på jobbet!

God jul!