Igår åkte Jippie, Xi o jag till Frövi för att övernatta inför tävlingen idag. Xi skulle starta, Jippie skulle starta och jag skulle även döma. Idag har jag äntligen fått ihop båda sysslorna på ett tillfredställande sätt!

Först dömde jag Sassners hopptrea large, startade Åfeldts hopptre medium med Xi. Han hade numrerat fel men Xi visste vägen, gjorde vägvalen o vann hela skiten. Sen dömde jag Åfeldts agilitytrea large.

Sen lunch, laddade mina hundar och startade sen Jippie i agilitytvåan. Det gick nästan som jag tänkt, lite att fila på har vi men loppet räcker till både nolla, pinne o vinst. Älskade lilla grå tussen, hon jobbar SÅ FINT!

Sen är det promenad o därefter hopptvå medium. Jag mitt klantarsle lyckas slänga ut henne i periferin inför slalom o fixar en jädra femma alldeles själv… suck… om man gör som man banvandrar blir det bättre. I övrigt är jag jättelycklig över hennes jobb på planen.

Efter detta dömde jag agilityettan alla storlekar.

Fick se ett kanonlopp av Lisa o Garm som renderade en pinne o uppflytt till agilitytvåan – nu blir det att träna kontaktfält för dom ;o) Tror det blir att trimma husses filmegenskaper också ;o)

Här är banskissen för agilityettan om någon skulle vara intresserad av den.

Har som alltid blivit så väl omhändertagen av Frövifolket, god mat, påställa o några rejäla garv. Skrattade så tårarna rann när den stackars förvirrade mannen dök upp mitt på planen med en campingstol – väntade bara på att Lasse Åberg skulle poppa fram ur buskarna med sin kamera.

Packade ihop o åkte hemöver o nu är det inte många vingslag.