Då har vi rallytävlat igen. I sin femte rallystart fick Jippie tävla till åskmuller. Det gick sådär kan man lugnt konstatera. Vårt protokoll har vi inte sett ännu – varför får man inte ta med det hem när man vet att man är utanför prisplats och man vill åka hem innan tävlingen är slut? Vi hade tänkt sitta o titta på resterande men när knotten invaderade kände vi att nope – det var inte aktuellt. Jag vet inte exakt vad vi fått avdrag för, två alternativt tre moment är nog tior o sen är det allmänt rörigt o ur position – men jag är imponerad av hennes vilja att försöka göra allt matte ber om trots allt. Älskade lilla Jippie landar hem 61 poäng i röran puss!

Tack för alla fina bilder Kerstin Malm, Lena Lindblom o Isabella Jonsson! Kram!

Det var igår det, idag kom L8 hit o ville testa en kort “inför utställning” klippning. O jisses – blev hon inte söt som socker lilla Jippie! Vi hade 8 hundar, 7 tikar o så LillKill i trädgården. Det var lite knorr till att börja med men sen låg det hundar högt o lågt o överallt.Efter att Jippie var färdigklippt gick vi in o käkade, L8 låste in LillKill på toa o sen hade vi lugnt o fint en timma ;o)

Från vänster: Czimbora, Bobitaz, Chezzi-é, Anka o mattes Jippie

Mamma o jag sa Jippie, visst är vi ganska lika? Sötnosar är dom!!! smiley