OJ vilken intensiv dag det varit o då är ändå inte avslutet på dagen klart ännu… Frånsett frukosten – som ni ser utsikten från ovan – började dagen för mig med att döma hopp II large, klockan 10.20 med andra ord en rejäl sovmorgon! Banan blev ungefär som jag hoppades på snabb, rolig men inte plättlätt.

Därefter flyttades lite hinder om o så var det dags för Jippies första start. Får en onödig rivning som jag inte har någon förklaring till, hon gör avhoppet tre o en halv mil i förväg o river såklart… Ja ja – det var nog tillfälligt det är sällan hon river.

Därefter in o dömde small IIan. När den var klar in o starta lilla älskade Tilda i hopptrean. Hon hade två rivningar o så fick jag henne fel över ett hinder o dq men vilken speed o vilken härlig känsla det är att köra henne – duktig, lycklig o på hugget! Sen hann jag slänga i mig lite mat, gick in o dömde Chatarinas agilitytvåa för small, den byggdes om o sen körde jag Jippie i ett kanonlopp, det slutar med dq pga hindret efter gungan tas från fel håll pga att föraren är felplacerad. I övrigt ett så härligt lopp o jag är supernöjd med min lilla grå tuss!

Gick av Jippie lite, fick pussa på lilla Kyra en helt underbar liten pumivalp! O sen in o döma large treans hopplopp. Jag är trött nu! Sitter lugnt i vårt förtält o inväntar sista hund på “min” bana så jag kan gå in o bygga för i morgon o sen ta kvällen!