Oj vilken stinntjock dag! Började med en härlig grundkurs med så entusiastiska o positiva deltagare. Hundar som vill jobba o hussar o mattar som inte tvekar att testa o träna. KUL! Kolla in filmerna med en liten rallylight version av vanliga små trick man kan göra.

Därefter tog rallylydnadskursen vid. De jobbade i par och konstruerade varsina övningar med fyra skyltar plus startskylt där de fick stoppa in de övningar de själva känner är viktiga att få med. Alla valde sedan själva vilken övning de ville att jag skulle filma o här kommer resultatet:

Min bästa vän, min egen gubbe, har servat på alla tänkbara sätt idag o det som satt sina spår mest synligt för omvärlden är monteringen av JyckeFix och KASKs skylt utanför stugan. Dörrskylten fixade jag själv igår men denna gick jag bet på då det behövdes mer material ;o) tack allra bästa Ronny!!!

Efter kursandet stuvade AnnaKarin maken o jag släpkärran full med agilityhinder och körde iväg till vinterträningen. En vinterträning som gav mersmak. SÅ mysigt med trevliga människor, arbetsvilliga hundar o en rolig hoppklass 3 bana som avslutning. Den banan som 50% av de tävlande hatade o 50% älskade i Askersunds ridhus i våras. Det var inte några stora problem för våra hundar att ta sig runt o det var som sagt en kanonmysig träning – tack till alla deltagande jag har inte njutit så av en träning på väldigt länge – TACK!!!