Vilken vecka…

Fredag till veterinären som hittar juvertumörer på Pepsi och bekräftar mina tankar om Tildas icke välmående genom att palpera buken så Tilda skrek till lite av smärta…

Måndag resa till Kumla och Jourkliniken Hund & Katt, undersökning Pepsi – bokning operationstid torsdag för borttagande av vänster rad med juver. Undersökning av Tilda, allt finfint, inga dåliga värden…

Tisdag ultraljud av Tildas buk och en inte alls fin tunntarm hittades

Torsdagmorgon in med en liten Pepsi

Torsdagkväll hämta liten Pepsi.

Operationen har gått jättebra, allt ser väldigt fint ut sa Leif som opererat. Hon tycker inte om mig sa sköterskan som kom med lilla Pepsi inlindad i en filt. Hon visade tänderna nu när jag skulle in o hämta ut henne ur buren. Näääää o nääää inte skulle väl Pepsi tihi… Men sa sköterskan jag drog henne mot burdörren på filten o slängde filten över huvudet på henne så blev hon lugn. Hmmm – ja min lillasyster har idéer – hon är väl inte heeler för inte om vi säger så.

Åkte hem med lilla gumman som nu har ett par veckors elände framför sig, ytterligare tre veckors lugn o ro – sen tar vi andra sidan sen ska alla tumörer vara borta o Pepsi ska må bra i massor med flera år framöver!

Snart låter du så här igen! smiley

//www.youtube.com/embed/mFz28sRUgTA

Statusen på Pepsi idag på fredag morgon är som mamma skriver i ett mail:
Pepsi har ätit och fått medicin , varit ute och kissat och vilar nu. Hon är duktig. Hon har sovit i natt, hela fam. lade sig kl. 9, Pepsi gnydde lite vid tre-tiden i natt, jag titta till henne och krama henne, sen sov hon tills jag gick upp halv 8.